Oprettelse af betalingsterminal

Posted on

Ansøg om indløsningsaftale

  • Teller / Nets er de eneste der kan behandle dankort transaktioner, derfor er også dem du skal ansøge hvis du ønsker at kunne tage imod dankort. Hos Teller har du også mulighed for at ansøge om internationale korttyper. Se her
  • Du har også mulighed for at få alle andre korttyper end dankort behandlet hos andre udbydere og kan derfor ansøge dem om en indløsningsaftale på f.eks. internationale korttyper. Dog skal du være opmærksom på at dette kan medføre ekstra omkostninger for både indløsningsaftaler, samt opkoblingsgebyr.

Alt efter virksomhedsform stilles der forskellige dokumentationskrav i forhold til ansøgningen. Disse krav vil du blive informeret om under selve ansøgningen.

Bestilling af betalingsterminal

Efter du har modtaget dit nye forretningsnummer er du nu klar til at bestille den ønskede betalingsterminal. Kontakt os og lad os rådgive dig i forhold til de forskellige typer så du får den helt rigtige løsning.

Alle terminaler er pålagt et obligatorisk software gebyr og support omkostninger. Dette bliver faktureret en gang årligt og er forudbetalt.

Ønsker du at opsige din terminal skal dette ske skriftligt pr. mail og senest 1 måned før periodens udløb.

Squarefeet.dk

Posted on

Om Squarefeet

Med Squarefeet kan både virksomheder og private leje og udleje ubenyttet plads på time, dags-, uge- eller månedsbasis. Med en ambition om at skabe en win-win situation for alle parter, matcher Squarefeet personer som efterspørger plads med personer, der har plads til overs. Vi har omfavnet deleøkonomien ved at gøre det nemt og hurtigt at aktivere ubenyttet plads.

nuvoPoint har leveret

Vi har designet og udviklet en fuld web-platform som gør det muligt for Squarefeet’s brugere at udleje og leje deres pladser.

Squarefeet’s krav

  • Det skulle være nemt for både lejer og udlejer at benytte sig af platformen.
  • Sitet skulle være responsive.
  • Det skulle være muligt at kunne booke både time, dag, uge og måned.

Squarefeet udtaler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Suspendisse eu ligula. Ut tincidunt tincidunt erat.

Vivamus euismod mauris. Praesent blandit laoreet nibh. Pellentesque posuere. Donec id justo. Aenean ut eros et nisl sagittis vestibulum.

 

Nyt website

Posted on

Vores nye website er nu i luften

Hos nuvoPoint har vores kunder altid førsteprioritet og vi har i længere tid haft travlt med en del nye kundeprojekter og har derfor ikke haft tid til at koncentrere os om vores eget website. Nu er vi stolte af at kunne præsenterer websitet og håber at du som kunde nemt kan finde de ønskede informationer.

På sitet kan nu holde dig opdateret på seneste nyheder. Se vores kundereferencer og seneste projekter.

Vi arbejder løbende på at gøre sitet bedre og mere informativt, så hav’ lidt tålmodighed.

Skulle der være noget der mangler så smid endelig en mail så vi kan gøre det super nemt for dig at finde svar og information.

Sony Music Danmark

Posted on

Sony Music Entertainment er verdens næststørste pladeselskab og er ejet af Sony Corporation of America. Pladeselskabet har 44 filialer rundt om i verden, og én af dem er Sony Music Entertainment Denmark A/S (herefter Sony Music), som holder til midt i København.

Hos Sony Music arbejder vi dagligt på at skabe, udvikle, markedsføre, promovere og sælge musik fra et bredt udvalgt af både danske og internationale kunstnere.

Wraps

Posted on
WrapsWraps er et take-away sted i Aarhus, hvor man kan få wraps, sandwitch og pita.
En wrap er kort fortalt en tynd pandekage (tortilla), hvori man kan få varierende fyld. Den er lige til at tage med på farten, da den kan spises uden kniv og gaffel.
Wraps i Skt. Clemens Stræde er asiatisk drevet, hvilket sætter sit præg på variationen af fyldet.
Her kan man få både China og Thai Wraps med både kylling, og masser af grønt.
[button link=”http://www.aoa.dk/restaurant-og-cafe/wraps” class=”client-website” window=”yes”]Website[/button]

Single love book

Posted on

Single Love Book

Singlelovebook.com grundlægges med forskellige missioner og visioner i tankerne. Først og fremmest ville Singlelovebook.com skabe en interessant dating site med et tiltalende design for både kvinder og mænd.

Her kan man tilmelde sig gratis . Singlelovebook.com er en førende online dating site og ressource for singler, for daters, for dem, der søger kærlighed, kammeratskab og venskab.

[button link=”http://singlelovebook.com” class=”client-website” window=”yes”]Website[/button]

KickAss Phone

Posted on

kickass phone

KickAssPhone.dk er en dansk webshop der har valgt at fokusere på kvalitets mærker indenfor mobil & tablet tilbehør.

Om man skal bruge covers, tasker, etui, opladere, holdere, sync & charge kabler, bilholdere, headsets, høretelefoner eller meget andet udstyr til din mobiltelefon eller tablet, så finder man det hos KickAss Phone.

KickAssPhone sælger kun etablerede og velkendte producenters vare i vores webshop, der overholder internationale standarter og certificeringer.

[button link=”http://kickassphone.dk” class=”client-website” window=”yes”]Website[/button]

Odder Rens & Vask

Posted on

Odder Rens & Vask

 

Odder Rens & Vask renser og vasker alle former for tekstiler, persienner og gardiner.

[button link=”http://odder-rens.dk” class=”client-website” window=”yes”]Website[/button]

China Wok House

Posted on

China Wok House

En kulinarisk orientalsk oplevelse

[button link=”http://www.chinawokhouse.dk” class=”client-website” window=”yes”]Website[/button]